מרכיבים
1/2 + 1כוסות קמח
1/4 כוס אבקת קקאו
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס חמאה, בטמפרטורת החדר
1 כוס סוכר מגורען
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל
1 כפית צבע מאכל אדום
1/2 כוס חמאה
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה ו40 דקות
בינוני
כשר
אופן ההכנה - קאפקייקס רד וולווט
מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית מאפינס בבטנות קאפקייקס.
בקערת ערבוב בינונית מערבבים קמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
בקערת ערבוב נפרדת, קרמי חמאה וסוכר יחד עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, ומערבבים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים תמצית וניל וצבע מאכל אדום.
מוסיפים בהדרגה חומרים יבשים לתערובת החמאה, לסירוגין עם החלב. מערבבים רק עד לאיחוד.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כיסויי הקאפקייקס.
אופים 18-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז הקאפקייק יוצא נקי.
אפשרו לקאפקייקס להתקרר לחלוטין לפני שמצפים עם הציפוי האהוב עליכם.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו