בשרי

קציצות בשר עם קרוטונים/לחם.

מרכיבים​

350 גרם בשר טחון
1 כפית אורגנו
1 כפית זרעי שומר
1½ כף שמן זית
1 בצל גדול, קצוץ
3 שיני שום, כתושות
1 כף רסק עגבניות
2 קופסאות של 400 גרם רסק עגבניות
2 כפיות סוכר
קרוטונים (או פרוסות לחם חתוכים לקוביות ונדרשת אפייה בסוף)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

50 דק'

קל

כשר

אופן ההכנה - קציצות בשר עם קרוטונים/לחם.

שלב 1
מערבבים בקערה את הבשר טחון יחד עם האורגנו, זרעי שומר (מלח פלפל לפי טעם) לאחר מכן מחלקים את הבשר לכדורי קציצות.
מטגנים את הקציצות עם מעט שמן עד להשחמה קלה על אש בינונית ולאחר מכן מניחים את הקציצות בצד.

שלב 2
מחממים סיר עם שמן על אש בינונית מוסיפים את הבצל עד לריכוך ומעט הזהבה, תוך כדי ערבוב מוסיפים את השום ולאחר דקה גם את רסק העגבניות והסוכר  מנמיכים טיפה את האש למשך כ10-15 דק'.

שלב 3
מניחים את הקציצות על הרוטב, ואז מוסיפים את הקרוטונים מעל ממתינים כ-10 דק'.

במידה והשתמשנו בלחם שלב 3
מעבירים את הרוטב לכלי שמתאים לאפייה מניחים את הקציצות על הרוטב, ואז מוסיפים את הלחם אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך כ 15-20 דקות או להזהבה ופריכה.

 

מומלץ להגיש עם פסטה או אורז לבן.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש