בשרי

קציצות תפוחי אדמה ובשר מעושן איריות

מרכיבים​

2 ק"ג תפוחי אדמה
מלח כשר
פלפל שחור טחון טרי
1/3 כוס קמח רב תכליתי
1/4 כוס חלב סויה
1 ביצה גדולה
1 כוס בשר בקר מעושן מבושל ומפורר (תחליף לבשר הקורנד ביף)
3 כפות שמן זית (תחליף לחמאה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-45 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - קציצות תפוחי אדמה ובשר מעושן איריות

קולפים מחצית מכמות תפוחי האדמה. חותכים את תפוחי האדמה הקלופים לקוביות בגודל של 2.5 ס"מ. בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה הקלופים במים מומלחים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים, כ-15 דקות. מסננים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים אותם בעזרת מועך תפוחי אדמה לתוך קערה.
קולפים את יתרת תפוחי האדמה ומגררים אותם בפומפייה. עוטפים את תפוחי האדמה המגוררים במגבת מטבח וסוחטים מהם כמה שיותר נוזלים. מעבירים את תפוחי האדמה המגוררים לקערה.
מערבבים את תפוחי האדמה עם הקמח, חלב הסויה, הביצה, 3/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ובשר הבקר המעושן.
יוצרים קציצות מהתערובת בעזרת 1/3 כוס לתבנית.
מחממים חצי מכמות שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית עד שהוא חם. מבשלים את הקציצות במנות, הופכים מדי פעם, עד שהן מזהיבות, כ-8 דקות לכל מנה. מבשלים את יתרת הקציצות ביתרת השמן. מגישים חם.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש