בשרי

ראגו טלה עם נענע

מרכיבים​

500 גרם פסטה ריגטוני
2 כפות שמן זית
2 שאלוט קצוצים
שן שום אחת כתושה
700 גרם בשר טלה טחון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
1 כוס יין אדום
4 כוסות רוטב מרינרה (קנוי או ביתי)
1/2 כוס עלי נענע טריים קרועים
1/2 כוס גבינת ריקוטה (תחליף פרווה: גבינת טופו או גבינה טבעונית רכה-לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן הכנה: כ-10 דקות זמן בישול: כ-20 דקות זמן כולל: כ-30 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - ראגו טלה עם נענע

מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהיא רכה אך עדיין מוצקה לנגיסה, כ-8 עד 10 דקות. מסננים את הפסטה.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה. מוסיפים את השאלוט והשום ומבשלים עד שהם רכים, כ-3 דקות.
מוסיפים את בשר הטלה, מלח ופלפל. מבשלים עד שהבשר משחים וכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את היין ומגרדים את התחתית בעזרת כף עץ כדי לשחרר שאריות. מנמיכים את היין עד שהוא מצטמצם בחצי.
מוסיפים את רוטב המרינרה ומבשלים על חום נמוך עד שהטעמים מתמזגים, כ-10 דקות.
מוסיפים את הנענע וגבינת הריקוטה (או התחליף) ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד שהיא מצופה ברוטב. מגישים מיד.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש