מרכיבים
לבצק:
2 כפות של קמח
3 ביצים גדולות
1/4 כוס אבקת קקאו לא ממותק
1/4 כפית מלח
למילוי:
2 כוסות שוקולד מריר, קצוץ דק
1/2 כוס שמנת
1 כף חמאה ללא מלח, מרוככת
בשביל הרוטב:
1/2 כוס שמנת
1/2 כוס שוקולד מריר, קצוץ דק
1/4 כפית תמצית וניל
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
3 שעות
קל
כשר
אופן ההכנה - רביולי במילוי שוקולד
להכנת הבצק, מערבבים את הקמח, אבקת הקקאו והמלח בקערת ערבוב גדולה. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את הביצים. מערבבים עד שהבצק מתאחד.
ללוש את הבצק על משטח מקומח במשך 5-10 דקות עד שהוא חלק ואלסטי. מכסים בניילון ונותנים לו לנוח לפחות 30 דקות.
להכנת המילוי, מחממים את השמנת בסיר קטן עד שהיא רק מתחילה לרתוח. מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד והחמאה הקצוצים. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. תנו לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה או מערוך עד שהוא דק מספיק כדי לראות את היד דרכו. חותכים את הבצק לעיגולים בגודל 8-10 ס״מ בעזרת חותכן ביסקוויטים או כוס.
מניחים כפית ממלית השוקולד במרכז כל עיגול. מברישים את השוליים במים ומקפלים את העיגול לשניים ליצירת צורת חצי ירח. לחץ את הקצוות יחד כדי לאטום.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים. מוסיפים את הרביולי ומבשלים 3-4 דקות, או עד שהם צפים לפני השטח. מוציאים את הרביולי בעזרת כף מחוררת ומסננים על נייר סופג.
להכנת הרוטב, מחממים את השמנת בסיר קטן עד שהיא רק מתחילה לרתוח. מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד הקצוץ ותמצית הווניל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מגישים את הרביולי עם רוטב השוקולד מטפטף מלמעלה.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו