בשרי

רגל טלה צלויה עם רוזמרין ולימון

מרכיבים​

1 רגל טלה עם עצם (2.5 עד 3.5 ק"ג), בטמפרטורת החדר
שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון טרי
3 ענפי רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 לימונים, גרד מלימון אחד ומיץ מחצי לימון אחד

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-2 שעות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - רגל טלה צלויה עם רוזמרין ולימון

חממו את התנור למצב גריל.
שפכו שמן זית על כל רגל הטלה ושפשפו היטב, כ-3 כפות. פזרו מלח ופלפל בנדיבות על כל הרגל. עטפו את קצה העצם בנייר כסף כדי למנוע שריפה.
הניחו את רגל הטלה בתבנית צלייה עם רשת. הכניסו את התבנית לתנור וצלו כל צד עד שהרגל מקבלת צבע חום זהוב, כ-5 דקות בכל צד.
הוציאו את רגל הטלה מהתנור והנמיכו את חום התנור ל-160 מעלות צלזיוס. כסו את הרגל ברפיון בנייר כסף.
החזירו את הרגל לתנור ואפו עד שהרגל מגיעה לרמת הבישול הרצויה, כ-1.5 שעות למידת בישול מדיום רייר או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-57 מעלות צלזיוס.
תנו לרגל לנוח 10-15 דקות לפני החיתוך.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש