מרכיבים
4 חלמונים
1 כף מיץ לימון
1/2 כוס חמאה, מומסת
מלח ופלפל לפי הטעם
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
10 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - רוטב הולנדז
מערבבים בבלנדר או מעבד מזון את החלמונים ומיץ הלימון. מערבבים או מעבדים עד לקבלת קצף קל וקצף.
כשהבלנדר או מעבד המזון פועלים, יוצקים לאט את החמאה המומסת לתוך תערובת החלמונים.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים מעט מים חמימים כדי לדלל אותו.
מגישים מיד או שומרים את הרוטב חם בסיר כפול עד לשימוש.
רוטב הולנדייז מוגש בדרך כלל עם מנות כמו ביצי בנדיקט, אספרגוס או ירקות מאודים.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו