מרכיבים
1 בצל, קלוף וקצוץ
2-3 נקניקיות עוף או בקר, קלופות ובשר טחון
1 כוס יין אדום
2 כוסות ציר עוף או ירקות
200 גרם עדשים אדומות
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-30 דקות
בינוני
כשר
אופן ההכנה - ריזוטו עדשים אדומות עם נקניקיות
מחממים מעט שמן בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל. מכסים ומבשלים על חום בינוני נמוך, תוך ערבוב מדי פעם במשך 5-10 דקות או עד שהבצל מתרכך.
כאשר הבצל רך, מגבירים את החום לבינוני-גבוה, מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים כמה דקות עד שהן משחימות.
מוסיפים את העדשים ומערבבים למשך דקה.
מוסיפים את היין האדום והציר. מערבבים היטב ומבשלים על חום נמוך במשך 15-20 דקות או עד שהציר נספג והעדשים רכות וסמיכות. אם מתייבש לפני שהעדשים מבושלות, מוסיפים מעט מים.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו