בשרי

ריזוטו עדשים אדומות עם נקניקיות

מרכיבים​

1 בצל, קלוף וקצוץ
2-3 נקניקיות עוף או בקר, קלופות ובשר טחון
1 כוס יין אדום
2 כוסות ציר עוף או ירקות
200 גרם עדשים אדומות

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

כ-30 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - ריזוטו עדשים אדומות עם נקניקיות

מחממים מעט שמן בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל. מכסים ומבשלים על חום בינוני נמוך, תוך ערבוב מדי פעם במשך 5-10 דקות או עד שהבצל מתרכך.
כאשר הבצל רך, מגבירים את החום לבינוני-גבוה, מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים כמה דקות עד שהן משחימות.
מוסיפים את העדשים ומערבבים למשך דקה.
מוסיפים את היין האדום והציר. מערבבים היטב ומבשלים על חום נמוך במשך 15-20 דקות או עד שהציר נספג והעדשים רכות וסמיכות. אם מתייבש לפני שהעדשים מבושלות, מוסיפים מעט מים.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש