בשרי

שיפודי עוף עם סלסת מנגו

מרכיבים​

2 כפיות תבלין ג'רק (ניתן להשתמש בתבלין ברט)
1 כף שמן זית
מיץ מליים אחד
4 חזה עוף ללא עור, חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב גדול, חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
100 גרם עלי רוקט, להגשה
עבור הסלסה:
320 גרם קוביות מנגו, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום גדול, ללא גרעינים וחתוך לקוביות
חופן בצל ירוק, קצוץ דק
1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ (אופציונלי)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן הכנה: 30 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - שיפודי עוף עם סלסת מנגו

הכנת המרינדה: ערבבו את תבלין הג'רק, שמן הזית ומיץ הליים. ערבבו את קוביות העוף בתערובת והשאירו למרינדה במקרר לפחות 20 דקות, ועד 24 שעות.
הכנת הסלסה: ערבבו את כל רכיבי הסלסה יחד עם מעט מלח ופלפל. הוסיפו את הפלפל הצ'ילי הקצוץ אם אתם אוהבים חריפות.
בישול השיפודים: חממו את הגריל או המנגל לחום בינוני. השחילו את קוביות העוף על 8 שיפודי מתכת, לסירוגין עם קוביות הפלפל הצהוב – כוונו ל-3 קוביות מכל סוג לכל שיפוד. בישלו כל צד למשך 8 דקות עד שהעוף מבושל היטב וקצת חרוך. הגישו עם הסלסה ועלי הרוקט.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש