מרכיבים
1 כפית שמן זית
1 בצל
3 שיני שום
2 בטטות
1 ליטר ציר ירקות
2 כפיות אורגנו
1 כפית פלפל שחור טחון
5 פטריות
5 בצלים ירוקים
4 חזה עוף
400 גרם עגבניות קצוצות משומרות
1 עלה דפנה
2 כפיות אבקת קארי
190 גרם קינואה
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
זמן הכנה: כ-20 דקות זמן בישול: 4-6 שעות
בינוני
כשר
אופן ההכנה - תבשיל עוף בבישול איטי
קלפו וקצצו את הבצל ושיני השום.
חממו את שמן הזית במחבת, וטגנו בעדינות את הבצל והשום עד שהבצל מתרכך.
הוסיפו את הבטטות הקצוצות, הציר ירקות, האורגנו, הפלפל השחור הטחון, הפטריות הקצוצות, הבצלים הירוקים הקצוצים, העגבניות המשומרות, עלה הדפנה ואבקת הקארי.
הניחו את חזה העוף מעל כל החומרים.
כסו ובשלו על חום נמוך במשך כ-4-6 שעות, עד שהעוף והירקות רכים.
הכינו את הקינואה לפי הוראות האריזה.
הוסיפו את הקינואה לתבשיל וערבבו היטב לפני ההגשה.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו