בשרי

תבשיל עוף בבישול איטי

מרכיבים​

1 כפית שמן זית
1 בצל
3 שיני שום
2 בטטות
1 ליטר ציר ירקות
2 כפיות אורגנו
1 כפית פלפל שחור טחון
5 פטריות
5 בצלים ירוקים
4 חזה עוף
400 גרם עגבניות קצוצות משומרות
1 עלה דפנה
2 כפיות אבקת קארי
190 גרם קינואה

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

זמן הכנה: כ-20 דקות זמן בישול: 4-6 שעות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - תבשיל עוף בבישול איטי

קלפו וקצצו את הבצל ושיני השום.
חממו את שמן הזית במחבת, וטגנו בעדינות את הבצל והשום עד שהבצל מתרכך.
הוסיפו את הבטטות הקצוצות, הציר ירקות, האורגנו, הפלפל השחור הטחון, הפטריות הקצוצות, הבצלים הירוקים הקצוצים, העגבניות המשומרות, עלה הדפנה ואבקת הקארי.
הניחו את חזה העוף מעל כל החומרים.
כסו ובשלו על חום נמוך במשך כ-4-6 שעות, עד שהעוף והירקות רכים.
הכינו את הקינואה לפי הוראות האריזה.
הוסיפו את הקינואה לתבשיל וערבבו היטב לפני ההגשה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש