מרכיבים
50 גרם גבינת שמנת
2 בייגלים חצויים וקלויים קלות
100 גרם סלמון מעושן חתוך לפרוסות
1 אבוקדו, פרוס
½ לימון חתוך לרבעים
1 כף שמן זית
2 ביצים ( ניתן ביצים קשות פרוסות או ביצת עין) וקורט פלפל גס.
ניתן להוסיף לבייגל כל ירק לברירתכם (עגבניות/ חסה וכו')
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
10 דק'
קל
כשר
אופן ההכנה - בייגל בוקר
שלב 1
מורחים את גבינת השמנת על שני חצאי הבייגל הקלוי. מוסיפים את הסלמון לחצאים התחתונים ומעליו מוסיפים את האבוקדו, סוחטים מעל מעט מיץ לימון ומתבלים מלח פלפל לי הטעם.
שלב 2
מחממים מחבת עם שמן ושוברים פנימה את הביצים הביצים מוסיפים מעל מעט מלח ומבשלים 2-3 דקות עד שהלבן מתייצב ומתחיל להתפרך בשוליים. מניחים את הביצים על כל בסיס בייגל. מעלים את החצי השני של הבייגל ומגישים עם פלחי לימון בצד, לסחיטה מעל.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו