מרכיבים
175 גרם קמח רגיל
3 ביצים גדולות
450 מ"ל חלב
שמן לטיגון
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
25 דק'
קל
כשר
אופן ההכנה - קרפ צרפתי
שלב 1
מנפים את הקמח בקערה גדולה, מוסיפים את הביצים, חצי מכמות החלב וקורט מלח. מקציפים לבלילה חלקה וסמיכה. מוסיפים את יתרת החלב מקציפים שוב ומניחים בצד .
שלב 2
מחממים מחבת קרפ או מחבת רגילה, מוסיפים מעט שמן ומנגבים את שמן עם בנייר מטבח על המחבת.
כשהמחבת חמה, מוסיפים את הבלילה כמות שווה ודקה
וכשהקצוות מתקלפים מדפנות המחבת ניתן לראות אם הקראפ מוכן טיפה שחום מלמטה, במידה וכן הופכים לצד השני במשך דקה והקרפ מוכן.
ניתן להוסיף מה שתרצו לקראפ בהגשה (שוקולד, מייפל , ריבת חלב או פירות).
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו