חלבי, מאפים

פיצה איטלקית

מרכיבים​

2 וחצי כוסות גבינה צהובהכל גבינה אהובה אחרת
1 כוס עגבניות קצוצות
תבלנים לפי הטעם-ממומלץ אורגנו
תוספות לפי בחירה אישית-פיטריות,תירס או כל תוספת אחרת שאתם אוהבים

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

45 דקות

בינוני

כשר

אופן ההכנה - פיצה איטלקית

חמם את התנור ל180 מעלות.
הכן את בצק הפיצה ,לאחר התפחה של ע-30 דקות
פתח את הפיצה ופזר את רוטב העגבניות מעל הבצק,פזר את הגבינה מעל הרוטב ופזר את התוספות.
הכנס את הפיצה לתנור ותן לה להאפות למשך 15-20 דקות, עד שהפיצה הופכת כהה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש