צימחוני

המבורגר מפטריות פורטובלו

מרכיבים​

4 מכסי פטריות פורטובלו גדולים
4 לחמניות מחיטה מלאה
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
1 כוס בצל פרוס
1 כוס פלפל חריף פרוס
2 שיני שום טחונות
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס רוטב סויה
4 פרוסות של הגבינה האהובה עליך
חסה ועגבנייה לתוספת

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - המבורגר מפטריות פורטובלו

מחממים מראש גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
מברישים את כובעי הפטריות בשמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
צולים פטריות במשך 4-5 דקות לכל צד, או עד לריכוך.
בקערה קטנה, מערבבים יחד חומץ בלסמי, רוטב סויה ושום טחון.
מברישים את התערובת על הפטריות בזמן שהן בצלייה, שומרים קצת לירקות.
צולים את הבצלים הפרוסים והפלפלים עד שהם חרוכים מעט.
הרכיבו המבורגרים על ידי הנחת כובע פטריות בגריל על החצי התחתון של כל לחמנייה, ואחריו פרוסת גבינה, ירקות בגריל, חסה ועגבנייה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש