מרכיבים
4 מכסי פטריות פורטובלו גדולים
4 לחמניות מחיטה מלאה
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
1 כוס בצל פרוס
1 כוס פלפל חריף פרוס
2 שיני שום טחונות
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס רוטב סויה
4 פרוסות של הגבינה האהובה עליך
חסה ועגבנייה לתוספת
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - המבורגר מפטריות פורטובלו
מחממים מראש גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
מברישים את כובעי הפטריות בשמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
צולים פטריות במשך 4-5 דקות לכל צד, או עד לריכוך.
בקערה קטנה, מערבבים יחד חומץ בלסמי, רוטב סויה ושום טחון.
מברישים את התערובת על הפטריות בזמן שהן בצלייה, שומרים קצת לירקות.
צולים את הבצלים הפרוסים והפלפלים עד שהם חרוכים מעט.
הרכיבו המבורגרים על ידי הנחת כובע פטריות בגריל על החצי התחתון של כל לחמנייה, ואחריו פרוסת גבינה, ירקות בגריל, חסה ועגבנייה.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו