מרקים

מרק בצל

מרכיבים​

4 בצלים גדולים, פרוסים דק
4 שיני שום, קצוצות
4 כוסות ציר מרק
2 כוסות מים
2 כפות שמן זית
1 כפית טימין
מלח ופלפל לפי הטעם
4 פרוסות לחם
1 כוס גבינת גרוייר מגוררת

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק בצל

בסיר גדול מחממים את שמן הזית על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים כ-10 דקות, או עד שהבצל שקוף ומקורמל.
מוסיפים לסיר את ציר המרק, המים, התימין, המלח והפלפל. מביאים את המרק לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש לרתיחה.
נותנים למרק להתבשל במשך 20-25 דקות.
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית עם נייר אפייה ומעל כל אחת מהן מעט גבינת גרוייר מגורדת.
קולים את הלחם במשך 2-3 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
מצקת את המרק לקערות בטוחות בתנור ומעליה את הלחם הגביני.
קולים את המרק עוד 2-3 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש