מרכיבים
500 גרם ספגטי או לינגוויני
1 כוס גבינת פקורינו רומנו מגוררת
1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת
2 כפיות פלפל שחור
2 כפות חמאה
מלח
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - פסטה קאצ'ו א פפה – שחור
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מוסיפים ספגטי או לינגוויני ומבשלים 8-10 דקות, או עד לדרגת אל-דנטה.
בזמן שהפסטה מתבשלת, ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס ממי הפסטה.
מוסיפים את הפסטה למחבת עם החמאה המומסת ומערבבים לציפוי.
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את גבינת פקורינו רומנו, גבינת פרמזן ופלפל שחור. מערבבים עד שהגבינה נמסה והפסטה מצופה באופן אחיד.
אם הפסטה נראית יבשה, מוסיפים מעט ממי הפסטה השמורים מעט בכל פעם עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו