דגים

דג דניס שלם מטוגן במחבת

מרכיבים​

1 דג דניס שלם, מנוקה מקשקשים
מלח ופלפל
קמח
שמן זית, לטיגון
פלחי לימון, להגשה

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

45 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - דג דניס שלם מטוגן במחבת

מתבלים את דג הדניס במלח ופלפל.
מפזרים קלות את הדג בקמח.
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים מספיק שמן זית שיצפה את תחתית המחבת.
כשהשמן חם מוסיפים את דג הדניס למחבת.
מטגנים את הדג במשך 3-4 דקות מכל צד, או עד שהעור מזהיב ופריך.
מוציאים בזהירות את הדג מהמחבת ומניחים אותו על צלחת מרופדת בנייר סופג כדי לנקז את עודפי השמן.
מגישים את הדג עם חתיכות לימון בצד.
הערה: זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל הדג.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש