מרקים

מרק אפונה

מרכיבים​

1 בצל, קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
2 כוסות אפונה קפואה
4 כוסות מרק עוף או ירקות
1/2 כוס שמנת (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן זית, לבישול
פטרוזיליה טרייה או עירית, לקישוט (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק אפונה

מחממים סיר גדול על אש בינונית ומוסיפים כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים את האפונה, המרק וקורט מלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש ונותנים לה להתבשל במשך 10-15 דקות, או עד שהאפונה רכה.
מסירים את הסיר מהאש ונותנים לו להתקרר כמה דקות.
משתמשים בבלנדר טבילה או מעבירים את המרק לבלנדר ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. אם אתה אוהב את המרק שלך סמיך יותר, אתה יכול לערבב פחות.
מחזירים את המרק לסיר ומחממים אותו על אש בינונית.
מערבבים פנימה את השמנת (אם משתמשים) ומחממים.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מגישים חם עם פטרוזיליה טרייה או עירית כקישוט (אם משתמשים).

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש