בשרי, מרקים

מרק עוף

מרכיבים​

1 עוף שלם גדול או 4-5 חתיכות חזה עוף
8 כוסות מים
2 גזרים גדולים, קצוצים
2 גבעולי סלרי, קצוצים
1 בצל גדול, קצוץ
3 שיני שום, קצוצות
2 עלי דפנה
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה (לא חובה)
2 כפות טימין טרי (לא חובה)
2 כפות שמיר טרי (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק עוף

שוטפים ומייבשים את העוף, ואז מניחים אותו בסיר גדול.
יוצקים את המים לסיר עם העוף ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומוסיפים את הגזר הקצוץ, הסלרי, הבצל, השום, עלי הדפנה, המלח והפלפל.
תנו למרק להתבשל במשך שעה, או עד שהעוף מוכן.
מוציאים את העוף מהסיר ונותנים לו להתקרר. לאחר שהוא מתקרר מספיק כדי לטפל בו, קורצים את הבשר ומניחים בצד.
מסננים את המרק כדי להסיר את עלי הדפנה וכל מרכיב מוצק אחר.
מחזירים את המרק המסונן לסיר ומוסיפים את בשר העוף המגורר בחזרה למרק.
מביאים את המרק לרתיחה, מוסיפים את עשבי התיבול הטריים ונותנים לו להתבשל עוד 5 דקות.
מגישים חם עם לחם פריך או קרקרים, אם רוצים. 

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש