מרקים

מרק מינסטרונה

מרכיבים​

2 כפות שמן זית
1 בצל גדול, חתוך לקוביות
2 שיני שום, קצוצות
2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
2 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס שעועית ירוקה, קצוצה וקצוצה
1 זוקיני, חתוך לקוביות
פחית אחת (14.5 אונקיות) עגבניות חתוכות לקוביות
4 כוסות מרק ירקות
1 קופסת (15 אונקיות) שעועית אדומה, סחוטה ושטופה
1 קופסת חומוס (15 אונקיות), מרוקן ושטוף
1 כפית בזיליקום מיובש
1 כפית אורגנו מיובש
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כוסות קייל קצוץ ארוז
1/4 כוס מקרוני מרפק לא מבושל
גבינת פרמזן מגורדת, להגשה

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק מינסטרונה

מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, השום, הגזר והסלרי ומטגנים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, השעועית הירוקה, הקישואים, קוביות העגבניות, המרק, שעועית הכליה, חומוס, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל.
מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות רכים, כ-30 דקות.
מערבבים פנימה את הקייל והמקרוני ומבשלים עד שהמקרון מתרכך, כ-10 דקות.
מגישים חם עם גבינת פרמזן מגוררת. 

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש