מרקים

מרק עגבניות

מרכיבים​

1 בצל גדול, קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן זית
פחית של עגבניות קלופות שלמות
2 כוסות מרק ירקות
1 כפית סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
עלי בזיליקום טריים קצוצים (לא חובה)

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

1 שעה

קל

כשר

אופן ההכנה - מרק עגבניות

מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתרכך, כ-5 דקות.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
יוצקים פנימה את קופסת העגבניות, כולל המיץ.
מוסיפים את ציר הירקות, הסוכר, המלח והפלפל.
משתמשים בבלנדר טבילה או מעבירים את המרק לבלנדר ומטגנים עד לקבלת מחית חלקה.
מחזירים את המרק לסיר ונותנים לו להתבשל כ-10-15 דקות.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מגישים עם עלי בזיליקום טריים, אם רוצים. 

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

Sign in

No account yet?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש