מרכיבים
1 בצל גדול, קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות שמן זית
פחית של עגבניות קלופות שלמות
2 כוסות מרק ירקות
1 כפית סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
עלי בזיליקום טריים קצוצים (לא חובה)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - מרק עגבניות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתרכך, כ-5 דקות.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד דקה.
יוצקים פנימה את קופסת העגבניות, כולל המיץ.
מוסיפים את ציר הירקות, הסוכר, המלח והפלפל.
משתמשים בבלנדר טבילה או מעבירים את המרק לבלנדר ומטגנים עד לקבלת מחית חלקה.
מחזירים את המרק לסיר ונותנים לו להתבשל כ-10-15 דקות.
טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
מגישים עם עלי בזיליקום טריים, אם רוצים.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו