מרכיבים
4 כוסות גרעיני תירס טריים או קפואים
2 כפות חמאה
1 בצל בינוני, קצוץ
2 שיני שום, קצוצות
4 כוסות מרק עוף או ירקות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית טימין מיובש
1/2 כפית פפריקה
1/4 כפית פלפל קאיין (לא חובה)
1/2 כוס שמנת (לא חובה)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
1 שעה
קל
כשר
אופן ההכנה - מרק תירס
בסיר גדול ממיסים את החמאה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מערבבים פנימה את התירס, המרק, המלח, הפלפל, הטימין, הפפריקה ופלפל הקאיין (אם משתמשים). מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות.
השתמשו בבלנדר טבילה או העבירו את המרק לבלנדר לפירה עד לקבלת מרקם חלק.
מערבבים פנימה את השמנת (אם משתמשים) ומחממים.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו