מרכיבים
1 קילו פטריות טריות, פרוסות
2 כפות שמן זית
1 כף חומץ יין אדום
1 כף מיץ לימון סחוט טרי
1 כפית חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לפי הטעם
2 שיני שום, קצוצות
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
2 כפות בזיליקום טרי קצוץ
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - סלט פטריות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים ומשחימים, כ-5-7 דקות.
בקערה קטנה, טורפים יחד חומץ יין אדום, מיץ לימון, חרדל דיז'ון, מלח, פלפל ושום טחון.
מוסיפים את הפטריות לקערה עם הרוטב ומערבבים לאיחוד. הניחו לתערובת לשבת לפחות 5 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מערבבים פנימה את הפטרוזיליה והבזיליקום הקצוצים.
מגישים את סלט הפטריות בטמפרטורת החדר או צונן.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו