קינוחים

מאפינס אוכמניות

מרכיבים​

2 כפות של קמח
1 כף אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס חמאה ללא מלח, מרוככת
1 כוס סוכר מגורען
2 ביצים גדולות
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס חלב
2 כוסות אוכמניות טריות

תמונה ראשית של המנה

תמונות נוספות

40 דקות

קל

כשר

אופן ההכנה - מאפינס אוכמניות

מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית מאפינס בציפוי נייר או משמנים קלות את הכוסות.
בקערת ערבוב בגודל בינוני, טורפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
בקערת מיקסר גדולה מקציפים את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מערבבים פנימה את תמצית הווניל.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה בשלושה חלקים, לסירוגין עם החלב, מתחילים ומסיימים בתערובת הקמח. מערבבים רק עד לאיחוד.
מקפלים פנימה בעדינות את האוכמניות.
מזלפים את הבלילה לתוך כוסות המאפינס המוכנות, וממלאים כל אחת כשני שליש.
אופים 20-25 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפין יוצא נקי.
מניחים למאפינס להתקרר בתבנית במשך 5 דקות, ולאחר מכן מעבירים אותם לרשת להתקררות מלאה.

פודיל ממליץ לכם על:

הכנתם את המתכון?

שתפו אותנו

הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניולטר

ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

מתכונים נוספים מומלצים

בורקס בשר כבש ובקר
המבורגר טלה
כתף טלה במעטפת שום ורוזמרין
צלעות טלה ברוטב יין אדום
כיסוני טלה
ראגו טלה עם נענע
מרק כבש ושעורה עשיר
צלעות כבש מצופות ומטוגנות
תבשיל טלה עם ירקות
ראמן
קבבוני כבש עם צ'אטני נענע
תבשיל טלה ומשמשים מיובשים
נתח כבש מתובלת
עוף טיקה מסאלה כשר
תבשיל עוף בבישול איטי
נזיד חומוס ודלעת ערמונים
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו

הצטרפו לניוזלטר וקבלו מגזין יומי מתנה

מבטיחים לא לשלוח ספאם :) ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו

תקנון האתר 

התחברות

אין לך עדין חשבון?

Start typing to see posts you are looking for.

הכנסו למשחק של פודיל וזכו בקופונים וכרטיסי GIFTCARD

זכית בהנחה התחל לצבור נקודות וקבל קוד קופון למימוש