מרכיבים
500 גרם בשר בקר טחון
1 כוס (150 גרם) אורז לבן מבושל קר
2 כפות רסק עגבניות
1 ביצה
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - קציצות בשר ואורז
בקערה בינונית, משלבים את הבשר הטחון, האורז, רסק העגבניות והביצה. מתבלים לפי הטעם.
מעצבים מהתערובת שמונה קציצות. מטגנים את הקציצות, בקבוצות, במחבת גדולה עם שמן חם עד שהן משחימות מכל הצדדים ומבושלות לגמרי.
מגישים עם ריבת צ'ילי או רוטב עגבניות לפי הטעם.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו