מרכיבים
1 כוס בצל צהוב קצוץ
1 כפית שמן זית
250 גרם בשר בקר טחון
2 כפיות כמון
2 כפיות חומץ אדום
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1/4 כפית שטוחה פפריקה
310 גרם בצק פיצה דק
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-30 דקות
בינוני
כשר
אופן ההכנה - אמפנדס בשרי
הכנה מוקדמת: חממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
טיגון הבצל: במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, מטגנים את הבצל עם שמן הזית במשך כ-3 דקות.
בישול הבשר: מוסיפים את הבשר הטחון למחבת ומבשלים עד שהוא משנה צבעו, כ-5 דקות. מסננים את הנוזלים אם יש צורך ומעבירים מהכיריים.
תיבול: מוסיפים את הכמון, החומץ האדום, הסוכר, המלח והפפריקה לתערובת הבשר ומערבבים היטב.
הכנת הבצק: מרדדים את בצק הפיצה ל-40 על 30 ס"מ וחותכים ל-8 ריבועים שווים. מניחים מעט מהתערובת הבשרית במרכז כל ריבוע.
כפול ואטום: מקפלים את קצוות הבצק למשולש ומועכים את הקצוות כדי לסגור את הקונוסים.
אפייה: מניחים את הקונוסים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מתיזים עליהם תרסיס שמן, מקדחים עם מזלג ואופים במשך 10 דקות או עד שהקונוסים מזהיבים.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו