מרכיבים
25 גרם פופקורן מלוח
85 גרם לחם ישן או פירורי לחם
1 כפית פפריקה מעושנת
50 גרם קמח
1 ביצה גדולה
2 חזה עוף ללא עור, חתוכים לרצועות ארוכות ודקות
שמן לטיגון
לרוטב:
150 מ"ל קרם פרש או תחליף פרווה כגון שמנת צמחית
גרידה מ-1 ליים ומיץ מחצי ליים
חופן כוסברה קצוצה
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-45 דקות (לא כולל זמן קירור)
קל
כשר
אופן ההכנה - עוף בציפוי פופקורן
הכניסו את הפופקורן, הלחם או פירורי הלחם והפפריקה למעבד מזון וטחנו עד שהם הופכים לתערובת דקה. העבירו לקערה רחבה ושטוחה. טרפו את הביצה בקערה שנייה, ובקערה שלישית ערבבו את הקמח עם מעט תבלינים.
טבלו את רצועות העוף תחילה בתערובת הקמח המתובלת, לאחר מכן בתערובת הביצה ולבסוף בתערובת הפופקורן והלחם. לחצו על הפירורים כדי שידבקו היטב לעוף. המשיכו עד שכל רצועות העוף מצופות, ואז הניחו למקרר למשך 30 דקות עד יום. ערבבו את מרכיבי הרוטב בקערה קטנה.
כאשר העוף מוכן לטיגון, חממו מספיק שמן שיכסה את התחתית של מחבת גדולה. כאשר השמן חם, טגנו את רצועות העוף למשך 2-3 דקות מכל צד (במנות כדי לא להעמיס על המחבת) עד שהן מוזהבות ומבושלות לגמרי. העבירו לנייר סופג. הגישו חם עם הרוטב בצד.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו