מרכיבים
2 כפיות תבלין ג'רק (ניתן להשתמש בתבלין ברט)
1 כף שמן זית
מיץ מליים אחד
4 חזה עוף ללא עור, חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב גדול, חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
100 גרם עלי רוקט, להגשה
עבור הסלסה:
320 גרם קוביות מנגו, חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום גדול, ללא גרעינים וחתוך לקוביות
חופן בצל ירוק, קצוץ דק
1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ (אופציונלי)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
זמן הכנה: 30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - שיפודי עוף עם סלסת מנגו
הכנת המרינדה: ערבבו את תבלין הג'רק, שמן הזית ומיץ הליים. ערבבו את קוביות העוף בתערובת והשאירו למרינדה במקרר לפחות 20 דקות, ועד 24 שעות.
הכנת הסלסה: ערבבו את כל רכיבי הסלסה יחד עם מעט מלח ופלפל. הוסיפו את הפלפל הצ'ילי הקצוץ אם אתם אוהבים חריפות.
בישול השיפודים: חממו את הגריל או המנגל לחום בינוני. השחילו את קוביות העוף על 8 שיפודי מתכת, לסירוגין עם קוביות הפלפל הצהוב – כוונו ל-3 קוביות מכל סוג לכל שיפוד. בישלו כל צד למשך 8 דקות עד שהעוף מבושל היטב וקצת חרוך. הגישו עם הסלסה ועלי הרוקט.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו