מרכיבים
500 גרם פולנטה מוכנה
2 כפות שמן זית
2 חזה עוף
25 גרם פירורי לחם
25 גרם פרמזן (אפשר להשתמש בתחליף פרווה או לוותר)
125 גרם מוצרלה (אפשר להשתמש בתחליף גבינה פרווה או לוותר)
4 לחמניות צ'יאבטה או לחמניות המבורגר, קלויות קלות
עלי חסה, להגשה
עגבניות מיובשות בשמש, להגשה
פסטו בזיליקום טרי, להגשה
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
זמן כולל: כ-30 דקות
קל
כשר
אופן ההכנה - המבורגר עוף בסגנון איטלקי וצ'יפס פולנטה
חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס (180 מעלות במצב טורבו). חתכו את הפולנטה לצ'יפסים עבים ושפשפו אותם במעט שמן זית. פרסו על תבנית אפייה ואפו במשך 20 דקות עד שהם מזהיבים.
חתכו כל חזה עוף לחצי ושטחו קלות בעזרת מערוך או פחית כבדה, ואז שפשפו אותם במעט שמן זית. פרסו את פירורי הלחם והפרמזן על צלחת, וטבלו את העוף בתערובת לציפוי.
הניחו את העוף על תבנית אפייה נוספת ואפו במשך 10-12 דקות עד שהם מתקרמלים ומבושלים. הניחו פרוסת מוצרלה מעל כל חתיכת עוף והחזירו לתנור עד שהגבינה מתחילה להימס. הרכיבו את ההמבורגרים על הלחמניות עם עלי חסה, עגבניות ופסטו. הגישו עם צ'יפס הפולנטה.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו