מרכיבים
5 שיני שום
3 כפות שמן זית כתית מעולה
2 וחצי כפיות רוזמרין טרי קצוץ
2 ורבע כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור טחון טרי
12 צלעות טלה (כ-70 גרם כל אחת)
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
זמן הכנה כולל: כ-20 דקות זמן צלייה: כ-6 דקות (לא כולל זמן המתנה במידה והוכן מראש)
קל
כשר
אופן ההכנה - צלעות טלה עם רוזמרין ושום
טוחנים במעבד מזון את השום, שמן הזית, הרוזמרין, המלח והפלפל עד שהשום קצוץ דק. מצפים את הצלעות בתערובת השום. מסדרים את הצלעות בשכבה אחת על תבנית אפייה. (ניתן להכין עד 8 שעות מראש, יש לכסות ולקרר).
מחממים את הגריל. צולים את הצלעות במרחק של 10-12 ס"מ ממקור החום עד שמגיעות לרמת העשייה הרצויה, כ-3 דקות מכל צד לצלייה בינונית-נא. מעבירים 3 צלעות לכל צלחת ומגישים.
פודיל ממליץ לכם על:
מוצרים
הכנתם את המתכון?
שתפו אותנו
הצטרפות למועדון המתכונים שלנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו