מרכיבים
4 סטייקים קטנים של שוק כבש
2 כפיות שמן זית
כפית שטוחה כמון טחון
כף סוכר
3 כפות חומץ יין לבן
2 גזרים מגוררים גס
2 בצלים ירוקים פרוסים דק
400 גרם כרוב לבן פרוס דק מאוד
5 פלפלי פפדיו מתוקים, 2 מהם פרוסים גס
3 כפות מיונז
4 פיתות גדולות או לחם שטוח מחומם
תמונה ראשית של המנה
תמונות נוספות
כ-30 דקות
בינוני
כשר
אופן ההכנה - שווארמה כבש עם סלט כרוב פריך ומיונז חריף
הכנת הכבש:
חממו מחבת גריל.
עסו את סטייקי הכבש בשמן הזית, הכמון ומעט מלח ופלפל.
גריליו את הסטייקים במשך 3-4 דקות מכל צד או עד לרמת העשייה הרצויה. הניחו בצד לצינון.
הכנת הסלט:
בקערה גדולה, ערבבו את הסוכר עם החומץ עד שהסוכר נמס.
הוסיפו את הגזרים, הבצלים הירוקים והכרוב, ותבלו במעט מלח ופלפל. ערבבו היטב.
הכנת המיונז החריף:
טחנו את הפלפלים השלמים והמיונז במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
הרכבת המנה:
הניחו כמות נדיבה מהסלט על כל פיתה או לחם שטוח.
פרסו את הכבש לפרוסות דקות והניחו מעל הסלט, יחד עם המיצים שנשארו מהכבש.
הוסיפו את המיונז החריף וכמה פרוסות פלפל פפדיו פרוסות.
גלגלו ואכלו. אם משתמשים בפיתה, חצו אותה ומלאו במילוי.
הגישו כל סלט נוסף בצד.
פודיל ממליץ לכם על:
שתפו אותנו
הצטרפו לניולטר
ישמש בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו